UŞAK SMMM ODASINDA 12 EKİM 2015 TARİHİNDE YMM AHMET GÜNDÜZ SUNUMUYLA TÜZEL KİŞİLERDE GENEL KURUL İŞLEMLERİ YETKİ DAĞITIMI VE CEZAİ SORUMLULUKLAR KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından “TÜZEL KİŞİLERDE GENEL KURUL İŞLEMLERİ, YETKİ DAĞITIMI VE CEZAİ SORUMLULUKLAR" konulu seminer düzenlendi. Mali Müşavirlerin yoğun ilgi gösterdiği seminer Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz tarafından verildi.

Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda, 12 Ekim 2015 Pazartesi günü, mali müşavirlerin yoğun katılımıyla seminer düzenlendi. Odanın konferans salonunda gerçekleşen seminere AG Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz konuşmacı olarak katıldı.

Seminer, Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Albayrak, açılışta yaptığı konuşmada, Ankara’da yaşanan terör olayına değinerek başsağlığı dileklerini sundu. Başkan Albayrak, mesleğe ilişkin ve odanın çalışmalarıyla alakalı bilgileri de katılımcılarla paylaştı.

Akabinde “Tüzel Kişilerde Genel Kurul İşlemleri, Şirketlerde Yetki Dağıtımı ve Yetkililerin Cezai Sorumluluğu” konulu seminere geçildi. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Gündüz, verdiği seminerde, genel kurul işlemlerinin neler olduğu, yetki dağıtımının nasıl yapılacağı, şirketlerin yöneticilerinin cezai sorumlulukları hakkında bilgi sundu. Seminerde parasal ve parasal olmayan cezalar hakkında da dikkat çekici detaylar aktarıldı. Düzenlenen program soru-cevap bölümü ile sona erdi.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA DA PAYLAŞ